Inget språk är längre “utländskt” tack vare denna Japanska innovation

Att prata ett annat språk är i stor efterfrågan både på grund av kulturella skillnader, och då företag numera är aktiva på ett stort antal marknader runt om i världen. Att kunna flera språk kan göra dig avsevärt mycket mer attraktiv på jobbmarknaden.

Det spelar ingen roll om du är en socialarbetare, arbetar med språk, läkemedel, internationella relationer eller reser utomlands. Möjligheten att kommunicera med personer på deras eget språk är en otrolig fördel.

Pratar du inte flera språk?

Turligt nog så har två Japanska uppfinnare tagit översättning till en ny nivå och skapat en direktöversättare som kallas för MUAMA Enence. Den kan enkelt översätta fler än 40 språk i realtid med bara få knapptryck.

På så sätt behöver du inte lära dig ett nytt språk för att kommunicera. Glöm svårigheter på grund av språkbarriären! Vad kan vara bättre?

Se själv hur det fungerar!

Vad är det som är så speciellt med denna enhet?

➠ Direktkommunikation på ett annat språk
Att lära sig ett nytt språk kan ta flera månader eller till och med år. MUAMA Enence kan däremot förvandla dig direkt till en perfekt kommunikatör!

➠ Bra och rättvist pris
MUAMA Enence är helt enkelt prisvärd. En professionell tolk kan kosta massor, och det resulterar ofta i återkommande kostnader. MUAMA Enence kräver endast engångsbetalning som ger dig tillgång till ett enormt antal språk.

➠ Bekväm & enkel att använda
Med praktisk design och liten storlek är MUAMA Enence alltid enkel att ta med sig. Därför kallas den för den “handhållna översättaren” som du kommer att vilja använda varje dag!

➠ Perfekt ljudkvalitet
Den är bekväm att använda även på välbefolkade platser, då volymen är tillräckligt hög för att vara tydlig.

➠ Stödjer fler än 40 olika språk
Den använder en inbyggd teknologi som möjliggör tvåvägsöversättning i realtid. Utöver detta så får man även tillgång till textöversättning.

Kinesiska (Förenklad/Traditionell) Engelska (Storbritannien/Indien) Franska (Frankrike/Kanada) Arabiska (Egypten/Saudiarabien)
Spanska (Spanien/Mexiko) Portugisiska (Portugal/Brasilien) Slovakiska Thailändska
Italienska Holländska Ryska Tyska
Koreanska Japanska Ungerska Svenska
Tjeckiska Finska Danska Polska
Grekiska Indonesiska Bulgariska Malaysiska
Hindi (Indien) Vietnamesiska Kroatiska Katalanska
Ukrainska Rumänska Turkiska

Varför förenklar den vardagen?

Även om MUAMA Enence skapades för resenärer så har den kommit att bli populär bland ett stort antal personer från alla möjliga olika vägar i livet. Plötsligt blev det enheten som alla måste ha!

Vad som överraskade oss var att allt fler socialarbetare och personer inom räddningstjänsten, så väl som frivillig personal, väljer MUAMA Enence då den helt enkelt förenklar livet.

Vi bad personer som har använt översättaren MUAMA Enence att berätta hur den fungerar för dem. Resultaten visade att personer har upplevt bättre förmågor efter att de har börjat använda översättaren MUAMA Enence.

Bör även du skaffa en?

Språkbarriärer bör inte vara ett hinder, så svaret är absolut JA! Och nu är ett perfekt tillfälle att skaffa en, då översättaren MUAMA Enence när som helst kan ta slut i lager på grund av att den är så populär.

Vill du få chansen att kunna orientera dig i ett nytt land inom en vecka? Vill du kunna kommunicera med nya vänner eller familjemedlemmar på deras eget språk? Eller behöver du bemästra ett nytt språk på kort tid?

Då behöver du MUAMA Enence eftersom den ger dig denna möjlighet och mycket mer!